Per afrontar les actuals mancances estructurals i fer front a les necessitats especials que representa la Festa Major que comença aquest divendres, l'Ajuntament ha contractat dos nous agents de policia de forma estacional i la setmana que ve se n'incorporaran dos més en comissió de serveis.

">

La Policia Local creix en efectius

Última revisió 12-02-2021 15:24
28/04/2017

policia localPer afrontar les actuals mancances estructurals i fer front a les necessitats especials que representa la Festa Major que comença aquest divendres, l'Ajuntament ha contractat dos nous agents de policia de forma estacional i la setmana que ve se n'incorporaran dos més en comissió de serveis.

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha dut a terme dues contractacions de nous agents de Policia Local de forma estacional per fer front a les mancances estructurals actuals i a les necessitats que mereix la Festa Major. I és que un dels objectius del consistori és que la Festa Major transcorri amb normalitat i tranquil·litat, disposant d'un servei de Policia de proximitat i de qualitat.

Els agents de nova contractació laboral temporal presenten un perfil tècnic idoni a través de la seva formació i experiència en altres Policies Locals properes, element clau per una correcta prestació del servei públic cap al ciutadà.

Així mateix, en les properes setmanes s'augmentarà la plantilla amb dos agents més en comissió de serveis provinents d'altres policials locals, per tal d'estabilitzar la plantilla i millorar l'eficiència del cos de la Policia Local de Vilassar.