Vilatrail, la cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes. La prova esportiva comptava amb recorregut de 21,5km i un desnivell acumulat de 2.300m.

">

Vilatrail, cinc anys d'esforç, esport i èxit

Última revisió 12-02-2021 15:24
04/04/2017

600 persones van participar, el passat diumenge 2 d'abril, a la cinquena edició de la Vilatrail, la cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes. La prova esportiva comptava amb recorregut de 21,5km i un desnivell acumulat de 2.300m.

A les 9 del matí, el director de la cursa, Karli Puig, va anunciar l'inici esperat de la Vilatrail 2017 i va donar pas al tall de cinta inaugural per part dels regidors d'Esports, Josep carlos Babot i de Cultura, Pau Morales. Tot seguit, es va donar el tret de sortida a la cinquena edició de la cursa que va aplegar 600 participants que esperaven impacients per descobrir el nou recorregut.

Vilatral Rosa Maria Prats

Vilatrail Roger Correm

Foto: Rosa Maria Prats                                                             Foto: Roger Correm

Roger Tarrés (Inverse) va ser el guanyador de la cursa amb un temps de 01:44:12, seguit de David González (Running Vigia) que la va fer amb 01:44:32 i completant el podi, Enric Niubó amb un temps de 01:44:52. En dones, va encapçalar el podi l'Anna Carné (VO2) amb un temps de 01:58:48, seguida de Núria Villegas (CE Teià) que la va completar amb 02:10:28 i en tercer lloc la vilassarenca Anna Clapés (SensacionsUvexTeam) amb un temps de 02:16:34. 

Podi masculí Vilatrail 2017

Podi femení Vilatrail 2017

La cursa ha destacat, un any més, per la important implicació d'empreses i comerços col•laboradors, pel suport de l'Ajuntament, pel gran desplegament de voluntaris distribuïts al llarg de tot el recorregut i per una organització immillorable que està posicionant la prova en un lloc destacat del calendari de curses de muntanya.

Vilatral plaça

Vilatrail

Foto: Roger Correm

A l'arribada a plaça, tots els participants van ser aclamats per amics i familiars i per la percussió tan esperada de les Atabalades de Premià de Mar que, des de la primera edició acompanyen els corredors i corredores en l'esforç final de la Vilatrail. Un cop a plaça tots va tenir la seva recompensa personal de superació, però també se'ls va obsequiar amb la bossa del corredor i un esmorzar gentilesa de l'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer, entitat a la qual es destinarà part de la recaptació de la cursa que enguany també va destinada a l'Associació en Defensa dels Animals Abandonats de Vilassar, associació també molt implicada en aquesta prova esportiva.

Atabalades

Voluntaris

Foto: Atabalades Premià de Mar

Classificacions Vilatrail 2017

Fotos de la cursa de Roger Correm.