El Ballet de Moscou i La Cúpula de Guastavino, plats forts de la nova temproada de La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:24
18/01/2017

El cor Gospel Viu que repeteix visita, obre el segon tram de la temporada del Teatre La Massa el 28 de gener. La temporada de clàssica, la visita del Ballet de Moscou i la nova obra de La Cúpula de Guastavino són cites destacades al teatre vilassarenc.

massaEl 28 de gener arrenca la segona part de la temporada 16/17 del Teatre La Massa amb l'espectacle Reload, till the end, del cor GospelViu que ja va exhaurir entrades en la seva darrera visita a Vilassar, el passat mes d'octubre.

La Cia. La Belle Ensemble portaran a La Massa el seu espectacle Diari d'una miliciana el 4 de febrer, el relat en primera persona de 5 infermeres durant la Guerra Civil. Els usuaris del Grup Catalònia també passaran pel teatre amb l'espectacle El somni d'una nit d'Estiu i ho faran l'11 de febrer.

La Temporada de Clàssica continua i ho fa amb entrades esgotades pel concert del 26 de febrer titulat El món de l'Òpera. Les darreres dues cites d'aquest cicle seran el 26 de març amb el Gran Concert Simfònic amb Albert Guinovart i el 23 d'abril amb el Concert de St. Jordi.

El teatre local no pot faltar a la programació de La Massa i aquest cop és La Cùpula de Guastavino qui proposa el seu darrer espectacle, la comèdia Toc Toc que es podrà veure els dies 4 i 5 de març.

Pel públic familiar seguiran les sessions de cinema en català i a més a més La Massa acollirà els espectacles Puig i Fontanals carters professionals de la Cia. El que ma queda de teatre el 12 de març i Els tres porquets es caguen de por de la Cia. Samfaina de Colors el 2 d'abril.

La temporada es tancarà amb una cita única i especial: la visita del Ballet de Moscou i El llac dels Cignes el 7 de maig.