Aquest dimecres 4 de gener s'han reunit els alcaldes i alcaldesses del Baix Maresme i Maresme Central, caps de Policia Local i representants dels Mossos per treballar en la millora de la seguretat ciutadana. El regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Vilassar, Josep Carlos Babot, hi ha assistit acompanyat de l'Inspector en Cap de la Policia Local.

">

El Baix Maresme uneix forces per millorar la seguretat ciutadana

Última revisió 12-02-2021 15:24
04/01/2017

Reunió seguretat ArgentonaAquest dimecres 4 de gener s'han reunit els alcaldes i alcaldesses del Baix Maresme i Maresme Central, caps de Policia Local i representants dels Mossos per treballar en la millora de la seguretat ciutadana. El regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Vilassar, Josep Carlos Babot, hi ha assistit acompanyat de l'Inspector en Cap de la Policia Local.

Argentona ha estat el punt de trobada dels alcaldes i alcaldesses dels municipis del Baix Maresme i Maresme Central, caps de Policia i Mossos d'Esquadra de les àrees bàsiques policials de Premià de Mar i Mataró, per treballar conjuntament en la millora de la seguretat ciutadana de la zona, concretament pel que fa referència als robatoris a domicilis. L'objectiu de la reunió és el de treballar per rebaixar el nombre de robatoris que afecten a tota la zona i s'ha concretat en sol·licitar una reunió amb el Conseller d'Interior de la Generalitat, el Sr. Jordi Jané, per tractar la problemàtica i requerir-li més recursos, tant pel que fa a la investigació com pel que fa a la presència pública d'agents. D'altra banda, la trobada també ha servit per acordar la creació immediata d'una Junta Comarcal de Seguretat, en el marc del Consell d'Alcaldes, per tractar de manera ordinària aquesta qüestió â??ara mateix, la més important a nivell de seguretat ciutadana-, i d'altres que puguin aparèixer.