El passat 8 d'octubre es va celebrar el Dia Mundial d'Anar a Peu a l'escola, una iniciativa sorgida al Regne Unit el 1994 que s'ha estès a diversos països de tots els continents i que pretén promoure els desplaçaments a peu cap a l'escola. A Vilassar ha coincidit amb la posada en marxa del Camí Escolar.  

">

Vilassar va a peu a l'escola

Última revisió 12-02-2021 15:24
11/10/2016

Anar a peu a l'escolaEl passat 8 d'octubre es va celebrar el Dia Mundial d'Anar a Peu a l'escola, una iniciativa sorgida al Regne Unit el 1994 que s'ha estès a diversos països de tots els continents i que pretén promoure els desplaçaments a peu cap a l'escola. A Vilassar ha coincidit amb la posada en marxa del Camí Escolar.  

L'Ajuntament ha posat en marxa aquest curs el projecte camí escolar, una xarxa d'itineraris segurs per incentivar que el infants i joves puguin arribar a l'escola d'una manera segura i sostenible i disminuir l'ús del vehicle privat.

Per celebrar l'efemèride, la Policia Local de Vilassar ha estat impartint classes d'educació viària centrades en l'ús dels camins escolars als alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de les tres escoles del municipi.

Una altra iniciativa que va donar protagonisme al fet d'anar a peu a l'escola va ser una cercavila molt matinera ambientada en la història del Flautista d'Hamelin i organitzada per l'AMPA de l'Escola Francesc Macià per fomentar l'ús del camí escolar.

Cercavila DIa d'anar a peu a l'escaola

Cercavila DIa d'anar a peu a l'escaola