Torna el Música Viva després d'un ensurt d'última hora

Última revisió 12-02-2021 15:24
28/09/2016

Aquest cap de setmana torna el musical Música Viva amb la incorporació de novetats respecte l'edició del mes de maig. Durant les darreres setmanes, l'organització del festival ha fet una campanya promocional amb què ha fet creure els seguidors que existia una conspiració per acabar amb l'espectacle.

cartell música viva 2Dissabte 1 i diumenge 2 d'octubre el teatre de La Massa acollirà la pròrroga del festival Música Viva, que organitza el Casal Popular de Vilassar de Dalt. L'espectacle es va fer per primer cop el maig d'aquest any recuperant una antiga tradició i amb motiu del 125è aniversari d'aquesta entitat vilassarenca.

Es tracta d'un espectacle de cant on al voltant d'una setantena de veïns interpreten clàssics de la música melòdica de tots els temps reproduint l'estètica pròpia del moment en què aquests temes triomfaven (podem veure rèpliques de grans èxits com ‘Mi gran noche' de Raphael, ‘Me gustas mucho' de Rocío Durcal, ‘Hey Brother' d'Avicii o ‘Qualsevol nit pot sortir el sol' de Jaume Sisa). Els intèrprets s'acompanyen d'una nòmina de fins a vuit músics del poble que han preparat expressament el repertori escollit per cadascun dels cantants o grups, i la resta de participants.

En aquesta ocasió, a banda dels temes que es van interpretar en l'edició del maig, s'incorporen al cartell dues noves actuacions: una que faran ni més ni menys que el mossèn de la parròquia dels Sants Genís, Jordi Illa, acompanyat de Cèsar Carmona i una altra que no es desvelarà fins que sigui l'hora.

L'organització va començar a promocionar la pròrroga del festival el juliol passat, però va decidir fer-ho amb una campanya en la qual, per mitjà d'un seguit de vídeo-clips difosos per xarxes, explicaven l'existència d'una conspiració contra l'espectacle. Així, d'entrada vam poder veure una gravació en la qual dos individus decidien en una reunió que l'espectacle era massa grotesc i popular com per continuar celebrant-se, i després vam assistir –en una sèrie de tres càpsules audiovisuals- a les maquinacions d'un pretès sicari contractat per avortar l'acte -sicari que al capdavall acabava tan enlluernat després de visionar repetidament la gravació del Música Viva que decidia prendre-hi part interpretant Dancing Queen d'ABBA. Alguna d'aquestes càpsules va tenir fins a 2.700 visualitzacions a Facebook i van ser molts els que van creure que realment existia el complot.  

La pròrroga del Música Viva es farà de nou al teatre de La Massa dissabte 1 d'octubre a les 9 del  vespre i l'endemà diumenge a les 6 de la tarda, i se'n poden adquirir entrades anticipadament a Electrodomèstics i Regals Imma Baylach o a taquilla el dia de l'espectacle.