El matí del 27 d'agost va ser un matí de colors i música amb una de les noves activitats proposada per la Comissió de Festes i el Club d'Esplai. I diumenge, els més menuts van poder gaudir de l'espectacle de teatre mòbil Xarivari. No va faltar tampoc el joc de pistes organitzat per Contagiar-T.

">

Una festa de colors i espectacles pels més petits

Última revisió 12-02-2021 15:24
29/08/2016

Festa de colorsEl matí del 27 d'agost va ser un matí de colors i música amb una de les noves activitats proposada per la Comissió de Festes i el Club d'Esplai. I diumenge, els més menuts van poder gaudir de l'espectacle de teatre mòbil Xarivari. No va faltar tampoc el joc de pistes organitzat per Contagiar-T.

La tarda del dijous 25, els carrers del municipi es van omplir de pistes per arribar a descobrir el tresor amagat durant la gimcana organitzada pels Contagiar-T. L'itinerari portava els participants pels racons més especials de Vilassar per arribar a torbar el tresor, els records d'una nena que havia marxat del poble i els havia deixat amagats.

Mapa dels tresors

Mapa dels tresors

La festa dels colors va donar el tret de sortida dissabte al matí amb un esmorzar de colors a base de brotxetes de fruita i xocolata desfeta. Això va servir per agafar forces i pintar la plaça de la Vila amb guixos de colors.

Festa de colors

Festa de colors

Festa de colors

Festa de colors

Petits i grans van deixar volar la imaginació i van convertir el terra de la plaça en una pissarra gegant. Per acabar, el Cub d'Esplai de Vilassar va posar l'animació a la festa amb un espectacle pirata de més de dues hores a través del qual van fer ballar als assistents amb les cançons de sempre.

El matí de diumenge, els més petits també tenien una cita amb l'espectacle de teatre mòbil Xarivari on dos pallassos els van explicar un munt d'històries ben originals.