Aquest divendres al matí, petits i grans han gaudit amb la segona edició del "Rebombaigua", un acte que combina guerra d'aigua, remullada, bombolles de sabó i, aquest any, ha comptat també amb dos inflables aquàtics.

">

Matí de festa passat per aigua amb el "Rebombaigua"

Última revisió 12-02-2021 15:24
26/08/2016

RebombaiguaAquest divendres al matí, petits i grans han gaudit amb la segona edició del "Rebombaigua", un acte que combina guerra d'aigua, remullada, bombolles de sabó i, aquest any, ha comptat també amb dos inflables aquàtics.

Tocades les 10 del matí la plaça del Teatre ha acollit la prèvia del que es convertiria amb una remullada popular. Pistoles d'aigua plenes, cassoles i xiulets per despertar el poble i les mànegues de l'ADF a punt per no deixar ningú sec.

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua

Aquesta ha estat la segona edició del "Rebombaigua", una de les novetats que la Comissió de Festes va introduir l'agost de l'any passat i que va tenir un gran èxit. A plaça, els membres de l'ADF i de la brigada municipal han estat els encarregats de posar l'aigua a la festa. Els participants també han pogut gaudir de les bombolles de sabó gegants i dels inflables aquàtics que han omplert la plaça de la Vila.

Rebombaigua

 Rebombaigua