Vilassar ja té una porta oberta de benvinguda i acolliment al turisme que esculli el nostre municipi per les activitats, les rutes, els productes locals, la hosteleria o la gastronomia. Tot plegat sota el paraigües de la marca Vilassar Turisme que es va presentar dimarts 26 de juliol en un acte a l'Hotel Sorli Emocions. 

">

Vilassar de Dalt ja té marca turística

Última revisió 12-02-2021 15:24
27/07/2016

Vilassar Turisme logoVilassar ja té una porta oberta de benvinguda i acolliment al turisme que esculli el nostre municipi per les activitats, les rutes, els productes locals, la hosteleria o la gastronomia. Tot plegat sota el paraigües de la marca Vilassar Turisme que es va presentar dimarts 26 de juliol en un acte a l'Hotel Sorli Emocions. 

El Pla director de Turisme 2015-2019 de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt defineix línies de treball amb l'objectiu de millorar l'oferta turística del nostre municipi. Vilassar de Dalt té un potencial patrimonial, natural, gastronòmic i una diversitat de recursos que es volen potenciar mitjançant dues accions que marquen el punt de partida d'un treball intens en l'àmbit turístic:  d'una banda, la creació d'un identitat pròpia i singular,  i de l'altre, posar en marxa la pàgina web www.vilassarturisme.cat per acostar al públic les activitats programades, els establiments comercials, hotelers i de lleure, la gastronomia i que serveixi també per a projectar totes aquelles accions que potenciïn la descoberta del nostre municipi. La realització tècnica de la marca Vilassar i de la web ha estat a càrrec de l'empresa 6 Tems i ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

A partir d'ara, el visitant identificarà la nostra destinació amb una oferta singular, creant l'oferta turística sota la marca Vilassar, propera a les necessitats del visitant i al desenvolupament de productes locals de qualitat, que incentivin el comerç local i el foment de la identitat pròpia.

Presentació de la marca Vilassar Turisme

Presentació de la marca Vilassar Turisme

Presentació de la marca Vilassar Turisme

Presentació de la marca Vilassar Turisme

De la mà de la regidora de Turisme i impulsora de la marca, Paula Lloret, es va fer, dimarts 26 de juliol, la presentació de la nova imatge de Vilassar Turisme i de la nova pàgina web a l'Hotel Sorli Emocions. La regidora va exposar tot el recorregut que s'ha fet fins arribar a l'obtenció de la marca i va presentar els continguts que el visitant pot trobar al nou portal turístic. L'acte va cloure amb els parlament del president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquim Arnó i de l'alcalde de Vilassar, Xavier Godàs.
En acabat,  dos productors  locals de vi, l'Oriol Artigas i Bouquet d'Alella i dos de formatge, Artefor i Can Pujol van oferir un tastet dels seus productes a tots els assistents.

Presentació de la marca Vilassar Turisme

Presentació de la marca Vilassar Turisme