9 dels poetes més importants de la poesia catalana contemporània seran els protagonistes, aquest divendres, de la desena edició de la Vetllada Poètico-musical organitzada per La Massa Centre de Cultura Vilassarenc. Els membres de la Secció de poesia i el quartet de flautes Vent de Dalt també formaran part de la vetllada que se celebrarà als Forns Romans de La Fornaca.

">

La Vetllada Poètico-musical de La Massa arriba a la desena edició

Última revisió 12-02-2021 15:24
14/07/2016

Vetllada ok9 dels poetes més importants de la poesia catalana contemporània seran els protagonistes, aquest divendres, de la desena edició de la Vetllada Poètico-musical organitzada per La Massa Centre de Cultura Vilassarenc. Els membres de la Secció de poesia i el quartet de flautes Vent de Dalt també formaran part de la vetllada que se celebrarà als Forns Romans de La Fornaca.

Un escenari especial per a una celebració especial. Els Forns romans de La Fornaca acolliran la celebració del desè aniversari de la Vetllada Poètico-musical de La Massa CCV aquest divendres 15 de juliol.

Els poetes Rodolfo del Hoyo, Carles Duarte, Marcel Rivera, Alex Susanna, Pere Rovida, Roda Font, Judith Cobeña, Miquel Lluís Muntané i Cèlia Sànchez-Mústich seran els protagonistes d'aquesta desena vetllada que també comptarà amb la participació del quartet de flautes Vent de Dalt i la Secció de poesia de La Massa.

L'acte, que també comptarà amb la presència de la Directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, acabarà compartint una copa de cava per celebrar l'aniversari.