Un petit foc va cremar la nit de dissabte prop de 50m2 de matolls i sotabosc de la zona les Ginesteres a l'alçada de cal Pallasset. Gràcies a l'avís d'una conductora  es va poder activar immediatament el protocol d'emergència i fer efectiva l'actuació dels bombers i l'ADF Vilassar. Les altes temperatures i la sequera fa que el risc d'incendi sigui elevat. És per aquest motiu que des de l'Ajuntament es demana extremar les mesures de prevenció i avisar immediatament al 112 en cas d'incendi.

">

Un petit incendi crema sotabosc a la zona les Ginesteres

Última revisió 12-02-2021 15:24
12/07/2016

Incendi PallassetUn petit foc va cremar la nit de dissabte prop de 50m2 de matolls i sotabosc de la zona les Ginesteres a l'alçada de cal Pallasset. Gràcies a l'avís d'una conductora  es va poder activar immediatament el protocol d'emergència i fer efectiva l'actuació dels bombers i l'ADF Vilassar. Les altes temperatures i la sequera fa que el risc d'incendi sigui elevat. És per aquest motiu que des de l'Ajuntament es demana extremar les mesures de prevenció i avisar immediatament al 112 en cas d'incendi.

El clima mediterrani amb molta massa forestal fa que a l'estiu la sequera elevi sovint el risc d'incendi forestal. Per això cal tenir algunes precaucions i avisar del foc immediatament al telèfon d'emergències 112. 

 
Mapa de perill d'incendis forestals de la Generalitat

Consells i actuacions en cas d'incendi forestal