El canvis en la mobilitat de la part baixa del municipi van ser el centre d'interés de la reunió informativa que va convocar l'ajuntament, el passat dimarts al vespre, i que va servir per explicar als veïns i veïnes les actuacions previstes.  

">

El govern explica els canvis en la mobilitat del municipi

Última revisió 12-02-2021 15:24
22/06/2016

Reunió mobilitatEl canvis en la mobilitat de la part baixa del municipi van ser el centre d'interés de la reunió informativa que va convocar l'ajuntament, el passat dimarts al vespre, i que va servir per explicar als veïns i veïnes les actuacions previstes.  

Aquest mes de juliol hi haurà canvis importants en la mobilitat del municipi que incidiran especialment a carrers de la part baixa. És per aquest motiu que l'Ajuntament va convocar als veïns i veïnes del municipi per explicar-los amb tot detall les actuacions que es portaran a terme amb l'objectiu de reduir l'ús del vehicle privat, la recuperació l'espai públic per als ciutadans, l'accés al comerç local i la generació de noves places d'aparcaments.

Els canvis més destacats es concentraran als carrers Ignasi de Bufalà i Vidal i Barraquer que passaran a ser d'un sol sentit, i Rafael Riera Prats que canviarà de direcció. Podeu consultar totes les actuacions previstes aquí.

Reunió mobilitat

Reunió mobilitat

Proposta de reordenació de la mobilitat.