El Maresme entra de ple a l'estiu i la temporada de música a la fresca i el Consorci Turístic Costa de Barcelona Maresme agrupa tota aquesta oferta cultural en el marc dels Festivals musicals del Maresme. Vilassar hi participa amb un concert de Toti Soler als jardins del Castell i un concert de la Metropolitan Youth Orchestra of New York al Teatre La Massa.

">

Vilassar als Festivals musicals del Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:25
15/06/2016

Festivals músicaEl Maresme entra de ple a l'estiu i la temporada de música a la fresca i el Consorci Turístic Costa de Barcelona Maresme agrupa tota aquesta oferta cultural en el marc dels Festivals musicals del Maresme. Vilassar hi participa amb un concert de Toti Soler als jardins del Castell i un concert de la Metropolitan Youth Orchestra of New York al Teatre La Massa.

El concert L'Ovidi, poema sense acabar amb Toti Soler, Joan Massotkleiner i Gemma Humet als jardins del Castell el proper 2 de juliol és la primera de les aportacions vilassarenques als Festivals Musicals del Maresme que agrupen tota l'activitat musical a la comarca durant els mesos d'estiu. En el marc del Vilazari, Toti Soler, un dels músics més destacats del nostre país, presenta un nou muntatge poètic/musical per reviure el llegat artístic i moral d’Ovidi Montllor.

Per altra banda, el Teatre La Massa acollirà, dins el 39 Festival de Música del Maresme, el concert de la la jove orquestra del Metropólitan de Nova York. Serà el proper 17 de juliol en un concert solidari en benefici de Càritas.

Són un total de 35 propostes que s'escampen per la major part dels municipis de la comarca mostrant el dinamisme cultural del Maresme. Per aquest motiu, el Consorci Costa de Barcelona Maresme les uneix en un sol document de promoció del territori, el patrimoni i la seva cultura. Podeu consultar tots els concerts dels Festivals musicals del Maresme en aquest fulletó:

Venda d'entrades
L'Ovidi, poema sense acabar: 10€ (Entrades a Lampisteria Baylach)
Metropolitan Youth Orchestra of New York: 5€ (Entrades a
www.teatrelamassa.cat)