S'inicien els treballs de manteniment de la xarxa viària del parc

Última revisió 12-02-2021 15:25
09/06/2016

Aquest dimecres 8 de juny s'han iniciat els treballs de conservació i manteniment d'alguns camins de la xarxa viària bàsica del Parc de la Serralada Litoral. A Vilassar de Dalt els treballs es concentraran a la pista carenera entre el Coll de Font de Cera i el Pujolar.

treballs parcAquests treballs consisteixen en la desbrossada d'herba i matoll en més d'11 quilòmetres de marge per a la prevenció d'incendis. En trams que sigui necessari per a la visibilitat dels vehicles es tallaran branques que interfereixin en el camí.
Paral•lelament, es realitzaran dues actuacions d'aportació de material per evitar els afloraments rocosos a la pista d'accés al centre del parc des de Sant Sebastià (Cabrils-Vilassar de Dalt) i per contrarestar l'efecte de lliscament per excés d'argiles al tram de Can Duñó a la Roca d'en Toni. També es buidaran alguns pericons obturats de sauló que impedeixen la correcta evacuació de les aigües pluvials. En aquest cas concret, serà necessari realitzar talls puntuals a la pista en funció de la fase de treball, però al final de la jornada es deixarà el pas obert.
Tant per a la desbrossa com per al reperfilat amb motonivelladora es permetrà el pas alternatiu de vehicles.