Aquest dimarts s'ha fet públic el cartell de la Festa Major dels Sants Genís que se celebrarà del 24 al 28 d'agost. L'autor i guanyador del concurs de cartells és el vilassarenc Fran Vázquez.

">

La Festa Major dels Sants Genís ja té cartell

Última revisió 12-02-2021 15:25
08/06/2016

cartell guanyador festa major agost 2016Aquest dimarts s'ha fet públic el cartell de la Festa Major dels Sants Genís que se celebrarà del 24 al 28 d'agost. L'autor i guanyador del concurs de cartells és el vilassarenc Fran Vázquez.

cartell festa major agost granLa Comissió de Festes va lliurar, dimarts, el premi del concurs de cartells a l'autor de la il·lustració guanyadora, en Fran Vázquez, que ha escollit el mosaic del terra de la biblioteca de can Manyer com a base del cartell.

La Festa Major se celebrarà del 24 al 28 d'agost i la Comissió de Festes està enllestint el programa d'actes i activitats però estan oberts a les propostes i a la col·laboració.És per aquest motiu que han convocat una reunió amb les entitats de la vila el proper dimarts 14 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala de Plens de l'Ajuntament.