Últimes passes del Revela-T 2016. Després dels plats forts del cap de setmana passat, la quarta edició del Festival de fotografia analògica de Vilassar de Dalt tancarà les seves portes definitivament aquest diumenge. Durant el cap de setmana encara es poden visitar, doncs, la cinquantena d'exposicions repartides per tot el poble.  

">

Últim cap de setmana del Revela-T 2016

Última revisió 12-02-2021 15:25
03/06/2016

revela-TÚltimes passes del Revela-T 2016. Després dels plats forts del cap de setmana passat, la quarta edició del Festival de fotografia analògica de Vilassar de Dalt tancarà les seves portes definitivament aquest diumenge. Durant el cap de setmana encara es poden visitar, doncs, la cinquantena d'exposicions repartides per tot el poble.  

Aquest cap de setmana del 4 i 5 de juny les exposicions que han ocupat racons i equipaments de Vilassar de Dalt durant el Revela-T tancaran definitivament les seves portes. Seran els dos darrers dies per poder veure les mostres que, des del 20 de maig han fet de Vilassar la capital de la fotografia analògica. Es tracta d'una cinquantena d'exposicions de fotògrafs de tot el món que, amb tècniques analògiques, retraten, des de les seves òptiques i perspectives particulars el món que ens envolta.

Durant aquest cap de setmana totes les exposicions es podran veure de 11:00 a 14:00h i de 17:00 a 20:00h.

Podeu trobar tota la informació a: http://revela-t.cat