El parc de Can Rafart ha acollit aquest cap de setmana la Festa Vertical organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa amb la col•laboració d'altres entitats i associacions del poble. Tot i l'amenaça de pluja, les diferents activitats s'han pogut portar a terme i sumar una nova edició, la quarta, d'aquesta festa dedicada a promocionar l'escalada.

">

La Festa Vertical celebra la seva quarta edició

Última revisió 12-02-2021 15:25
09/05/2016

Festa vertcal PortadaEl parc de Can Rafart ha acollit aquest cap de setmana la Festa Vertical organitzada per la Secció de Muntanya de La Massa amb la col•laboració d'altres entitats i associacions del poble. Tot i l'amenaça de pluja, les diferents activitats s'han pogut portar a terme i sumar una nova edició, la quarta, d'aquesta festa dedicada a promocionar l'escalada.

Petits i grans van gaudir el passat dissabte i diumenge -7 i 8 de maig- de la Festa Vertical que enguany arribava a la quarta edició. La festa, dedicada principalment a l'escalada, acull diferents activitats d'aventura com la tirolina que baixa per sobre el llac, el pont de mico, el pont tibetà, els inflables pels més menuts, l'auto-escalada amb caixes de plàstic, el futbolí humà, spiribol... i el tan esperat rocòdrom de 10m d’alçada que ja és un símbol de la festa.

Festa vertical 2016

Festa vertical 2016

Festa vertical 2016

Festa vertical 2016

Festa vertical 2016

Festa vertical 2016


Completant les activitats, els organitzadors oferien un servei permanent de bar i dinars populars els dos dies, dissabte paella i diumenge botifarrada, tot plegat cuinat per en Genís Viada i el seu equip.