La Comissió de Festes convoca, de nou, un concurs per escollir el cartell de la propera Festa Major dels Sants Genís. Fins al 13 de maig hi ha temps per entregar els treballs a l’OAC.

">

Es convoca el concurs de cartells per la Festa Major dels Sants Genís

Última revisió 12-02-2021 15:25
03/05/2016

Concurs de caretllsLa Comissió de Festes convoca, de nou, un concurs per escollir el cartell de la propera Festa Major dels Sants Genís. Fins al 13 de maig hi ha temps per entregar els treballs a l’OAC.

El concurs està obert a tothom que vulgui participar, presentant una única obra original i inèdita. El format de l'obra haurà de ser de mida Din-A4, presentat de manera centrada sobre un suport de cartolina blanca Din-A3. L'obra haurà d'incloure algun motiu al•lusiu a la FESTA MAJOR, així com el lema: “FESTA MAJOR DELS SANTS GENÍS – VILASSAR DE DALT, DEL 24 AL 28 D'AGOST DEL 2016”.

Les obres es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti, després ser fotoreproduïda i impresa en quadricromia. Per aquest motiu, no seran admeses tintes metal•litzades ni fluorescents ni tampoc relleus i/o volums enganxats. La Comissió de festes adaptarà l'obra guanyadora per tal que es pugui utilitzar en diferents productes.

La Comissió de festes es reserva els drets de reproducció de l'obra guanyadora i de les seves adaptacions, que seran cedides en exclusiva pel seu autor. Les obres que es presentin en un format o presentació diferents als citats seran desqualificades, així com les que no fomentin els valors cívics i culturals de la festa.

El premi pot quedar desert si el jurat ho considera adient. El jurat serà l'únic òrgan competent per resoldre qualsevol incidència i qui farà la tria definitiva del guanyador. Aquest òrgan estarà format per membres designats per l'organització, els quals no podran presentar-se al concurs. La primera selecció de dibuixos es farà mitjançant votació popular.

Les obres no han d'anar signades, se signaran quan el jurat faci públic el nom del guanyador. El concursant haurà de presentar l'obra dins d'un sobre sota pseudònim. Dins d'aquest sobre hi ha d'haver un altre sobre tancat amb el mateix pseudònim a l'exterior i, a dins, una butlleta amb les dades del participant (nom, adreça, telèfon i DNI).

La data límit de lliurament de l'obra serà el 13 de maig a les 14.00 hores a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt (OAC), Plaça de la Vila, 1.

Les obres no premiades restaran a disposició dels seus autors la segona quinzena de juny a l'OAC. El veredicte del concurs es farà públic el dia 5 de juny durant la Festa Contra el Càncer de Vilassar de Dalt. El premi és de 100€ per a un únic cartell guanyador; en efectiu en cas d'adult, i un premi valorat en aquesta quantitat en cas de menors.

La participació en aquest concurs suposa l'acceptació de les presents bases.