Neix el Primavera Move, un programa d'activitats esportives gratuïtes per a joves

Última revisió 12-02-2021 15:25
14/04/2016

Les regidories d'Esports, Serveis Socials i Infància, Adolescència i Joventut impulsen el Primavera Move, un conjunt d'activitats esportives per a joves d'entre 12 i 24 anys.

Primavera moveAmb l’objectiu principal de garantir la igualtat d’oportunitat i dins del projecte municipal 'Ningú sense esport' s’ofereixen una sèrie d’activitats gratuïtes per apropar la pràctica de l’esport a tothom, en especial, als infants i joves del municipi.

Aquest projecte se centra en la transversalitat i coordinació entre les Regidories d’esport, Serveis Socials i d’ Infància, Adolescència i Joventut. Totes tres treballen coordinadament  per dissenyar, posar en marxa i avaluar el projecte.

El Primavera Move busca apropar l’esport, amb diferents propostes i activitats, a tots els menors del municipi fent especial incís a menors en situació de desigualtat per tal de prevenir i intervenir en possibles situacions de risc social i afavorir la integració dels diferents col•lectius evitant la marginació i l’exclusió social.



Programa d’activitats esportives:

  • Fitness: divendres al Poliesportiu de 16.30h a 17.30h 
  • Futbol sala: divendres de 15.30h a 16.30h
  • Cursets de natació: dijous tarda, dos nivells; iniciació i perfeccionament amb quotes molt reduïdes


Per a més informació, podeu contactar amb:
937500008 o bé 937507919