L'equip d'educació viària de la Policia Local ha engegat els nous cursos dirigits als alumnes dels centres educatius del municipi. Mantenint la idea d'innovar en educació viària, els agents posen a prova les habilitats i els coneixements dels escolars en diferents situacions en què es poden trobar.

">

La Policia Local aposta per una educació viària participativa

Última revisió 12-02-2021 15:25
04/04/2016

Cursos d'Educació ViàriaL'equip d'educació viària de la Policia Local ha engegat els nous cursos dirigits als alumnes dels centres educatius del municipi. Mantenint la idea d'innovar en educació viària, els agents posen a prova les habilitats i els coneixements dels escolars en diferents situacions en què es poden trobar.

La temàtica dels cursos varia segons les franges d'edat dels alumnes. A cada cicle escolar es pretén aconseguir uns objectius determinats com per exemple conèixer les normes bàsiques dels conductors i dels vianants, apropar la figura de l'agent de policia o la percepció del risc en els més petits. O d’altra banda, desenvolupar el sentit de la responsabilitat al volant, l’ús del casc i el cinturó, reflexionar sobre les greus conseqüències que té el consum de begudes alcohòliques i altres substàncies o els accidents i les seves conseqüències en els més grans.

Cursos d'Educació Viària

Cursos d'Educació Viària

Cursos d'Educació Viària

Cursos d'Educació Viària

Els cursos s’imparteixen, des de l'any passat, al circuit Vilacity cedit gratuïtament per  l'autoescola Grup dins les seves instal•lacions. Els més petits poden circular amb els cars de pedals que van cedir diverses empreses del municipi i els més grans ho poden fer amb una motocicleta sempre i quan facin abans la prova d'alcoholèmia.
La pràctica va precedida d’una classe de teòrico-participativa que fan els agents dins les mateixes instal•lacions