Des d’avui i fins al 21 d’abril, el pèsol pren el protagonisme a les cuines dels restaurants del Maresme. Les Jornades Gastronòmiques de la cuina del pèsol uneixen 19 pobles de la comarca que oferiran menús i activitats especials centrats en la perla del Maresme, el pèsol.

">

Engeguen les Jornades del pèsol del Maresme

Última revisió 12-02-2021 15:25
17/03/2016

Jornades pèsolDes d’avui i fins al 21 d’abril, el pèsol pren el protagonisme a les cuines dels restaurants del Maresme. Les Jornades Gastronòmiques de la cuina del pèsol uneixen 19 pobles de la comarca que oferiran menús i activitats especials centrats en la perla del Maresme, el pèsol.

Dos restaurants vilassarecs participen a les jornades que comencen aquest dijous. Es tracta d’El Racó de can Feliu i el Restaurant Sorli Emocions. El primer ofereix durant aquest mes, l’oportunitat de tastar Pèsols del Maresme estofats a l’aroma de menta i anís mentre que el Restaurant Sorli Emocions proposa un menú format per un plat de Gambeta vermella a la flama amb saltejat de pèsols i botifarra negra amb gel de la baina i un Moll cruixent amb pa de pessic exprés de maduixa i tomàquet, i tomàquets farcits de crema d’anxova, tot plegat maridat amb un Vi Galàctica de la DO Alella.

El fulletó editat pel Consorci Costa de Barcelona Maresme, el Consell Comarcal del Maresme i la Xarxa de productes de la Terra també proposa activitats culturals i d’oci a tots els pobles participants. També s’hi troben receptes amb el pèsol del Maresme com a principal protagonista.

Podeu consultar el fulletó de les jornades aquí: