Les notes de la cobla ompliran la Plaça de la Vila aquest diumenge amb la dissetena edició de l’Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt que, com cada any, organitza el Grup Sardanista.

">

Aquest diumenge, 17è Aplec de Sardanes de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:25
15/03/2016

Cartell aplecLes notes de la cobla ompliran la Plaça de la Vila aquest diumenge amb la dissetena edició de l’Aplec de Sardanes de Vilassar de Dalt que, com cada any, organitza el Grup Sardanista.

Sardanes amb noms d'edificis i elements religiosos seran l'eix de l'aplec d'aquest any que comptarà amb les cobles Jovenívola, Principal del Llobregat, Marinada, Sant Jordi i Ciutat de Girona. Durant tot el dia, aquestes cinc cobles seran les encarregades de posar música a la jornada que s'inaugurarà a les 10.30h amb la presència dels membres del Grup Sardanista i les autoritats locals. Com és habitual, també es podrà visitar durant tot el diumenge, la fira d'artesans que reunirà als carrers del voltant de la Plaça parades de productes artesanals d'arreu del país.

A la tarda, els alumnes de les escoles de Vilassar que han participat al projecte SardaTic que busca acostar la sardana als escolars, faran la ballada final del curs. Serà a les 5 de la tarda a la Plaça de la Vila.

A més a més, el diumenge també hi ha jornada de portes obertes al Teatre La Massa, el Cau del Cargol, el Museu Arxiu i els Forns Romans de la Fornaca, una bona oportunitat per descobrir alguns dels espais més destacats del patrimoni vilassarenc.