És la segona vegada que els vilassarencs Joan Lucas i Salvador Martí formen l'equip 209 al Rally Clàssics de l’Atles. Es tracta d'una prova esportiva solidària que té com a objectiu principal l’ajuda humanitària sobretot a la zona del Marroc, l’Atles marroquí i les zones desèrtiques de la frontera algeriana.

">

Joan Lucas i Salvador Martí tornen al Rally Clàssics de l'Atles

Última revisió 12-02-2021 15:25
10/03/2016

rallyÉs la segona vegada que els vilassarencs Joan Lucas i Salvador Martí formen l'equip 209 al Rally Clàssics de l’Atles. Es tracta d'una prova esportiva solidària que té com a objectiu principal l’ajuda humanitària sobretot a la zona del Marroc, l’Atles marroquí i les zones desèrtiques de la frontera algeriana.

Els vilassarencs Joan Lucas (pilot) i Salvador Martí (copilot) formen l'equip 209 amb un Golf 2 GTI de l'any 1989. Els vilassarencs repeteixen experiència després de quedar segons de la seva categoria en l'edició de l'any passat. Lucas participa a la prova per cinquena vegada mentre que per a Martí aquesta serà la segona participació. L'equip sortirà de Vilassar de Dalt aquest divendres 18 de març. Abans però, faran la presentación del cotxe el dijous 17 a les 20.00h a la Plaça de la Vila on tothom qui ho vulgui podrá conèixer el vehicle i la prova i compartir amb els pilots una copa de cava de comiat.

El Rally Solidari Clàssics de l'Atles, que arriba enguany a la setena edició, es divideix en 7 etapes recorrent l'interior de l'Atles, des de Meknes fins a Ouarzazate. La prova s'allarga una setmana, entre el 20 i el 26 de març.

En aquesta edició 2016, hi participen uns 80 vehicles clàssics populars de 2 rodes motrius i tot terrenys 4x4 de qualsevol marca i model amb una antiguitat mínima de 20 o 30 anys i un pes màxim de 3.500kg.

Tota l'activitat de l'equip 209 es podrà seguir a les xarxes socials:

Facebook: https://www.facebook.com/golf.explorers

Twitter: @golfexplorers

Instagram: @golfexplorers