Dins els actes de Nadal de Vilassar, neix aquest any el Rampataplam, un nou festival impulsat pel Casal Popular amb activitats per a tota la família durant aquestes festes.

">

Rampataplam, el nou festival del Nadal del Casal Popular

Última revisió 12-02-2021 15:26
22/12/2015

RampataplamDins els actes de Nadal de Vilassar, neix aquest any el Rampataplam, un nou festival impulsat pel Casal Popular amb activitats per a tota la família durant aquestes festes.

La Massa i el Teatre del Casal seran els escenaris dels espectacles programats en aquesta primera edició del Rampataplam, un nou festival de Nadal organitzat pel Casal Popular. Les activitats començaran el mateix 25 de desembre amb un concert de Nadales a càrrec del grup de música dels Pastorets amb l'Enric Marimon a la Sala d'Exposicions de La Massa. La representació dels Pastorets prendrà el relleu i traslladarà l'escenari al Teatre La Massa. Com és tradició, els dies 26 i 27 de desembre es podrà veure aquest espectacle per a tota la família.

La setmana de Cap d'Any els contes per a tota la família seran els protagonistes de la programació amb els espectacles Improcuentos i Cantacuento. El primer Rampataplam es tancarà amb cinema i la projecció de la pel·lícula Ernest & Celestine.

Per aquesta primera edició del Rampataplam el Casal Popular ha comptat amb la complicitat de Petits i Grans i Arrack Cat.