La Policia Local engega un període d'informació per als conductors que aparquin malament en el tram del carrer Àngel Guimerà comprès entre la plaça de la Vila i el carrer de Francesc i Benet Artigas. Passat aquest període es sancionarà aquesta mala pràctica.

">

L'Ajuntament activa un període d'informació als conductors abans de sancionar-los

Última revisió 12-02-2021 15:26
06/12/2015

Carrer Àngel GuimeràLa Policia Local engega un període d'informació per als conductors que aparquin malament en el tram del carrer Àngel Guimerà comprès entre la plaça de la Vila i el carrer de Francesc i Benet Artigas. Passat aquest període es sancionarà aquesta mala pràctica.

En els darrers mesos, l'Ajuntament ha detectat un augment de vehicles mal estacionats en aquest tram del centre de la vila amb prioritat per als vianants. És per aquest motiu que la Policia Local avisarà als conductors durant unes setmanes i començaran a sancionar a partir del 7 de gener del 2016.
La mala pràctica es concentra sobretot els caps de setmana amb les activitats del Casal i del teatre La Massa. Cal tenir en compte que es tracta d'un dels carrers amb més trànsit rodat i el fet que hi hagi vehicles aparcats en doble fila dificulta i posa en perill els vianants que, en moltes ocasions són infants que utilitzen aquests espais per arribar a l'Esplai, als parcs o a can Banús.