Escoltes d’arreu de Catalunya s’instal•laran a Vilassar de Dalt aquest cap de setmana per celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) d’Escoltes Catalans, de la qual l’Agrupament Escolta Serra de Marina n’és l’amfitrió.

">

Vilassar acull l'AGO 2015 d'Escoltes Catalans

Última revisió 12-02-2021 15:26
18/11/2015

AGO 15Escoltes d’arreu de Catalunya s’instal•laran a Vilassar de Dalt aquest cap de setmana per celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) d’Escoltes Catalans, de la qual l’Agrupament Escolta Serra de Marina n’és l’amfitrió.

L'Assemblea és l'esdeveniment anual més important d'Escoltes Catalans i cada any suposa un punt de partida de cara a la feina que fa l'organització a tota Catalunya. A l'AGO es valora el curs anterior i s'aproven les línies de futur que marquen el treball de l'associació durant el curs següent. En aquesta ocasió, s'ha de renovar el Pla Triennal que es va aprovar fa 3 anys i que establia les línies de treball de l'organització basant-se en l'aposta per la construcció del país des de l'escoltisme, la millora de la visibilitat de l'escoltisme català i la innovació educativa.

Des de fa mesos, doncs, els caps de l'AE Serra de Marina treballen per fer possible un esdeveniment d'aquestes proporcions que reunirà a Vilassar entre 600 i 700 caps d'arreu de Catalunya. Per què l'Assemblea es desenvolupi de la millor manera, l'Agrupament vilassarenc mobilitzarà una quarantena de persones, membres de l'agrupament i també pares i mares en un cap de setmana de plena activitat que es concentrarà al Pavelló de can Banús.

Més informació de l'AE Serra de Marina clicant aquí.