En un acte celebrat al pavelló de can Banús, el club Atlètic Català va presentar oficialment la temporada 2015-2016. L'acte va tenir el passat diumenge a la tarda amb la presència institucional de l'alcalde i el regidor d'esports.

">

L'Atlètic Català presenta la nova temporada

Última revisió 12-02-2021 15:26
13/11/2015

Presentació atlètic catalàEn un acte celebrat al pavelló de can Banús, el club Atlètic Català va presentar oficialment la temporada 2015-2016. L'acte va tenir el passat diumenge a la tarda amb la presència institucional de l'alcalde i el regidor d'esports.

Més de 180 nens i nenes repartits en els 13 equips del Club Atlètic Català van assistir el passat diumnege a la presentació oficial de la nova temporada del club local de futbol sala. Un acte presidit per l'alcalde, Xavier Godàs, el regidor d'esports, Josep Carlos Babot, i els membres de la junta del club encapçalada pel seu president, Ignasi Rovira. La festa de presentació va finalitzar amb un refrigeri per a tots els jugadors i jugadores i les seves famílies i un partit entre la Selecció Catalana Cadet i el juvenil de l'Atlètic Català amb victòria de la Selecció (2-8).

Presentació atlètic català

Presentació atlètic català