4 dones i 15 escenes per mostrar la distància que separa els grans dels petits. Criatures es podrà veure al Teatre La Massa els dies 14, 15 i 21 de novembre.

">

La Cúpula de Guastavino estrena CRIATURES, de T de Teatre

Última revisió 12-02-2021 15:26
11/11/2015

criatures4 dones i 15 escenes per mostrar la distància que separa els grans dels petits. Criatures es podrà veure al Teatre La Massa els dies 14, 15 i 21 de novembre.

Els autors Sergi Belbel, Yolanda Garcia Serrano, Paco Mir, Jordi Mollà, Joan Ollé, J. Pere Peyró, David Plana, Àgata Roca i Míriam Iscla proposen la seva visió de la infantesa i, de rebot, també de l’edat adulta. Àngels Blàzquez, Mireia Pujol, Montse Martí i Xaro Mariscal són les 4 actrius que, dirigides per Emma Escolano, posen veu i cos a aquests textos. Amb un ritme trepidant, les 15 històries de Criatures obren la finestra al món infantil vist des del punt de vista innocent, descarat i desconcertat dels infants que no saben ben bé com han d’actuar davant d’una societat contradictòria. I contrasta amb la visió dels adults, amb les situacions, els sentiments i les emocions que pateixen en compartir el dia a dia de la canalla.

Àngels Criatures

Montse Criatures

Mireia Criatures

Xaro Criatures

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a un preu de 11€ i se’n podran comprar a la taquilla per 13€.

Més informació i venda d’entrades clicant aquí.