El Punt d'Informació Juvenil, el Centre Obert i l'àrea de Comerç van organitzar la Castanyada Terrorífica a les instal·lacions de Les Escoles a Can Pons, una tarda d'activitats que va reunir més de 300 persones.

">

La Castanyada Terrorífica reuneix 300 persones a Les Escoles

Última revisió 12-02-2021 15:26
05/11/2015

CastanyadaEl Punt d'Informació Juvenil, el Centre Obert i l'àrea de Comerç van organitzar la Castanyada Terrorífica a les instal·lacions de Les Escoles a Can Pons, una tarda d'activitats que va reunir més de 300 persones.

Durant la tarda de divendres van passar per les instal•lacions de Can Pons més de 300 persones que van participar en les activitats que hi havia organitzades: Photocall, Venta de castanyes, maquillatge terrorífic, Conta contes de terror i el Túnel de terror.

Castanyada

Castanyada

Va ser precisament el túnel del terror l'activitat que va tenir més èxit amb una participació de fins a 309 persones. Aquest any, el túnel de terror es va muntar conjuntament amb una empresa privada i la col•laboració d'11 joves del municipi que van estar treballant durant tot el dia per a que fos tot un èxit. Fins i tot el programa Trencadís de 8TV va desplaçar un equip per enregistrar imatges de l'esdeveniment.

Castanyada Castanyada

Castanyada