El Camp de Vallmorena va ser l’escenari de la presentació de la temporada 15-16 del Centre Esportiu Vilassar. Prop de 400 jugadors repartirs en fins a 27 equips van ser els protagonistes d’una jornada que va acabar amb globus i petards omplint el cel del camp.

">

27 equips i 400 jugadors, els números de la temporada 15-16 del CE Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:26
04/11/2015

Presentació CE VilassarEl Camp de Vallmorena va ser l’escenari de la presentació de la temporada 15-16 del Centre Esportiu Vilassar. Prop de 400 jugadors repartirs en fins a 27 equips van ser els protagonistes d’una jornada que va acabar amb globus i petards omplint el cel del camp.

Sota el lema ‘Som del CEV’, per la gespa de Vallmorena hi van desfilar els jugadors verd i blancs, guiats pel periodista vilassarenc David Casany, amb globus a les mans que van omplir de color el cel. En la part més institucional de l’acte i amb tots els jugadors al camp, el president del club Xavier Boldú i l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs van dirigir unes paraules a tot el públic assistent. També van ser presents a la presentació el regidor d’esports, Josep Carlos Babot i Antonio Juménez de la Delegació del Maresme de la Federació Catalana de Futbol.

Presentació CE Vilassar

Presentació CE Vilassar

La presentació va acabar amb llum a la gespa i al cel amb l’encesa de les llums dels dispositiu mòbils del públic acompanyant un piromusical.

Presentació CE Vilassar

Presentació CE Vilassar
Fotografies: CE Vilassar

L’acte també va servir per presentar el nou àlbum de cromos del CE Vilassar.