El Castell de Vilassar donarà un nou impuls a l’activitat econòmica local amb la construcció d’un Saló de Banquets en un espai situat al seu terreny.

">

El Castell tindrà un Saló de banquets

Última revisió 12-02-2021 15:26
26/10/2015

CastellEl Castell de Vilassar donarà un nou impuls a l’activitat econòmica local amb la construcció d’un Saló de Banquets en un espai situat al seu terreny.

Seguint amb la voluntat municipal d'impulsar el poble en termes de promoció turística i cultural basada en el patrimoni, aquest dilluns han començat els treballs per a la instal•lació d'un nou projecte empresarial. L'objectiu és posar al mercat un paquet de recursos per a l'organització de celebracions en un marc singular com és el castell de Vilassar, una oferta, fins ara, inexistent a la comarca.
 
El Saló de Banquets serà un edifici soterrat amb coberta enjardinada que no interferirà en les vistes actuals del Castell. La proposta, a més, s'ubica en una zona allunyada del Castell i del  seus jardins.

La posada en marxa d'aquest projecte respon a objectius com la millora de l'entorn, augmentar la capacitat de manteniment i gestió dels elements protegits i potenciar l'activitat econòmica implantada i compatible amb aquest patrimoni.
Aquest és, doncs, un pas més en la col•laboració entre el Castell i l'Ajuntament que ja ha propiciat l'obertura d'aquest espai al públic i la divulgació dels elements històrics de l'arxiu del castell.