L'Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura. Com ja és habitual no hi faltarà la tradicional mostra de bolets al Museu Arxiu de Can Banús, la fira al carrer Marquès de Barberà, el tastet de bolets i l'entrega del Bolet d'Or.

">

La Fira del Bolet escalfa motors

Última revisió 12-02-2021 15:26
16/10/2015

Fira bolet 2015L'Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza una nova edició de la Fira del Bolet i la Natura. Com ja és habitual no hi faltarà la tradicional mostra de bolets al Museu Arxiu de Can Banús, la fira al carrer Marquès de Barberà, el tastet de bolets i l'entrega del Bolet d'Or.

Aquest cap de setmana torna un dels esdeveniments estrella de la tardor a Vilassar de Dalt, la Fira del Bolet i la Natura que tindrà lloc, com cada any, al carrer Marquès de Barberà i al Museu Arxiu de can Banús. 

Programa:

De 10 a 14h: Tallers infantils per acostar als més petits els bolets i la natura. A la plaçeta Barberà.
A les 10.30h: Inauguració oficial de la Fira a càrrec de Dani Ramírez, maresmenc i home del temps de TV3.
De 10.30 a 14.30h: Tastet de bolets. Al pati del Museu Arxiu.
A les 13.00h: Reconeixement de l'Associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassarenca que s'hagi distingit en la seva dedicació al poble en les activitats culturals, socials i esportives. Al pati del Museu Arxiu Municipal.

Podeu consultar el programa de les jornades aquí.