L'Ajuntament atorga, un any més, beques menjador a menors en situació d’extrema vulnerabilitat del municipi. A través d'aquesta ajuda, atorgada amb la col·laboració de l'empresa 7 i tria, 16 menors del municipi tindran accés al menjador escolar de l'Escola Francesc Macià.

">

Beques menjador per a 16 menors del municipi

Última revisió 12-02-2021 15:26
30/09/2015

Menjador escolarL'Ajuntament atorga, un any més, beques menjador a menors en situació d’extrema vulnerabilitat del municipi. A través d'aquesta ajuda, atorgada amb la col·laboració de l'empresa 7 i tria, 16 menors del municipi tindran accés al menjador escolar de l'Escola Francesc Macià.

L'ajuntament de Vilassar de Dalt, a través dels Serveis socials, reeditarà aquest any les beques de menjador amb l'objectiu de continuar col•laborant a millorar la situació de crisi alimentària que viuen algunes famílies i menors del municipi. Aquesta acció possibilitarà que 16 menors puguin gaudir aquest curs 2015/16 del menjador escolar de l'escola Francesc Macià. Aquesta beca s'atorga amb la col•laboració de l'empresa de càtering 7 i tria que ja el curs passat ja va rebaixar el preu del menú per a aquestes famílies, fet que mantindrà durant aquest nou curs 2015/16.

La situació econòmica d'aquestes famílies, així com el retard en la percepció de les beques menjador atorgades per la Generalitat -que el curs passat no van ser efectives fins al mes de gener-, impliquen la necessitat de garantir l'accés d'aquests menors al menjador escolar, possibilitant quelcom tan bàsic com és el dret a l'alimentació dels infants del municipi en situació d'extrema vulnerabilitat.