Aquesta setmana comencen les activitats de la Setmana del vi DO Alella amb més de seixanta propostes per conèixer els vins, la gastronomia i el patrimoni cultural del territori. Vilassar hi participa, conjuntament amb el Celler Bouquet d’Alella, organitzant un concert a l’era de la masia de can Boquet.

">

Vilassar de Dalt participa a la IV Setmana del vi DO Alella

Última revisió 12-02-2021 15:26
16/09/2015

Setmana del Vi cartellAquesta setmana comencen les activitats de la Setmana del vi DO Alella amb més de seixanta propostes per conèixer els vins, la gastronomia i el patrimoni cultural del territori. Vilassar hi participa, conjuntament amb el Celler Bouquet d’Alella, organitzant un concert a l’era de la masia de can Boquet.

Del 18 de setembre al 4 d’octubre s’han programat més d’una seixantena d’activitats a espais públics i privats de 18 municipis del Maresme entre els quals hi ha Vilassar de Dalt. Són propostes enoturístiques agrupades dins del paraigües de la Setmana del Vi, que organitza el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella. A Vilassar, la proposta arriba el dissabte 3 d’octubre a les 6 de la tarda  a l’era de la masia de can Boquet amb un concert organitzat conjuntament amb el Celler Bouquet d’Alella.