La Piscina Municipal tanca les seves portes als usuaris des del 31 d’agost i fins el 13 de setembre, ambdós inclosos, per poder dur a terme les tasques de neteja, manteniment i millora de l’equipament de cara al nou curs 2015-2016.

">

La Piscina Municipal tanca 15 dies per treballs de neteja i millora de l'equipament

Última revisió 12-02-2021 15:26
03/09/2015

PiscinaLa Piscina Municipal tanca les seves portes als usuaris des del 31 d’agost i fins el 13 de setembre, ambdós inclosos, per poder dur a terme les tasques de neteja, manteniment i millora de l’equipament de cara al nou curs 2015-2016.

PiscinaEl manteniment d’aquest equipament esportiu polivalent, amb una alta activitat durant tot l’any (piscina descoberta a l’estiu i coberta durant la temporada d’hivern) implica un seguit d’actuacions que obligatòriament requereixen del seu tancament.

Entre les diverses actuacions previstes per aquests dies hi ha l’ampliació de la sala de fitness  en uns 10 metres quadrats,  que permetrà a les persones abonades poder gaudir d’un espai més ampli per utilitzar les recent estrenades màquines de cardio i musculació. Pel que fa al vas, cal buidar totalment la piscina per tasques de neteja i manteniment i renovació de l’aigua.

Una altra novetat d’aquest curs, ja prevista en la fusió de serveis de piscina i pavelló (SEM can Banús) és que les persones abonades a la piscina municipal, durant aquests dies d’aturada tècnica, tenen accés a totes les activitats dirigides que s’ofereixen dins la sala del pavelló com a alternativa a la seva pràctica esportiva habitual.