Les obres d'arranjament de la nau serviran per substituir el tapiat de les finestres per fusteria nova i reparar la façana i també per sanejar les voltes de maó i alguns elements estructurals de l'interior. L'espai acollirà el futur Museu Tèxtil.

">

Aquest agost comencen els treballs d'arranjament de la Nau vella de can Manyer

Última revisió 12-02-2021 15:26
31/07/2015

can ManyerLes obres d'arranjament de la nau serviran per substituir el tapiat de les finestres per fusteria nova i reparar la façana i també per sanejar les voltes de maó i alguns elements estructurals de l'interior. L'espai acollirà el futur Museu Tèxtil.

Aquest mes d'agost s'inicien les obres de condicionament i reparació de la Nau Vella de can Manyer (Fase 2 i part de Fase 3), que forma part del conjunt catalogat de can Manyer.

Amb aquesta intervenció es condiciona el volum exterior actual, substituint el tapiat de finestres per fusteria nova i reparant el revestiment de façana. Pel que fa a l'interior de la nau, els treballs consistiran bàsicament en el sanejat i reparació de les voltes de maó i la reparació d'alguns elements estructurals.

La regeneració d'aquest element del patrimoni singular local té com a objectiu a curt termini la millora del paisatge urbà en aquest àmbit, i a mig i llarg termini potenciar aquest emplaçament com a punt d'atracció cultural, acollint el futur Museu Tèxtil.

Després del concurs realitzat, quest dijous al matí es va signar a l'empresa adjudicatària de les obres. Aquesta actuació està finançada per la Diputació de Barcelona, dins la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 i es preveu un termini d'execució de 3 mesos.