Més de 200 persones agrupades en 30 equips van participar en la primera edició vilassarenca del Sàpiens de Game, un joc per equips nascut a Cabrils que aquest cop va destinar la seva recaptació a l’entitat Projecte Nut de famílies amb infants amb discapacitats intel.lectuals.

">

El primer Sàpiens Vilassar recapta 3000€ pel Projecte Nut

Última revisió 12-02-2021 15:27
22/07/2015

Sapiens 2015Més de 200 persones agrupades en 30 equips van participar en la primera edició vilassarenca del Sàpiens de Game, un joc per equips nascut a Cabrils que aquest cop va destinar la seva recaptació a l’entitat Projecte Nut de famílies amb infants amb discapacitats intel.lectuals.

Aquest dissabte  18 de juliol al vespre es va celebrar una nova edició del Sàpiens the Game, aquesta vegada al Centre Cívic les Escoles de Vilassar de Dalt i impulsat per l'Associació Projecte Nut.

Al Sàpiens the Game, el joc de format audiovisual creat per Andreu Sala i Miquel Riera, hi van participar 30  equips d'entre 6 i 8 membres, més de 200 persones que van gaudir del sopar, la festa i el joc. Aquesta edició del Sàpiens titulada ‘El viatge de les dones Sàpiens’ se centrava en la figura de la dona al llarg de la història. Els participants van haver de respondre preguntes i jocs sobre els temes més diversos, tot plegat en un ambient festiu i solidari.  

Un ballarí va dirigir una sessió de Zumba que va fer aixecar tothom de les taules mentre els membres de l’organització comptabilitzaven els punts de les més de 20 proves. El primer lloc de la classificació va ser pels Oído Cocina, la segona plaça pels Diabòlics Anònims i la tercera va ser compartida entre els Guim i els Vilassavis. Els equips guanyadors es van endur premis que establiments, botigues i restaurants de Vilassar de Dalt i Cabrils  havien regalat per l'ocasió.

L'Associació Projecte Nut ha manifestat el seu agraïment a l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, a totes les persones que van col•laborar voluntàriament en l’activitat, familiars i amics, i especialment a l'equip del Sàpiens, que van posar el seu magnífic joc de forma desinteressada a disposició de l'associació, per ajudar-los a captar fons.

Finalment, de la celebració del Sàpiens ha resultat una recaptació neta de 3000€ els quals es destinaran a continuar treballant pel futur dels nois i noies que  integren Projecte Nut.

Aquests van ser els equips guanyadors:

Sapiens Primer premi Sapiens Segon premi

Sapiens Tercer premi


Fotografies: Projecte Nut