El passat dilluns 18 de desembre va començar l'Efecte Jove, un procés participatiu amb joves d'entre 14 i 16 anys que participen activament per fer un pas endavant i canviar totes aquelles opressions que els genera por, tristesa, angoixa i patiment.

">

En marxa l'Efecte Jove!

Última revisió 12-02-2021 15:27
21/12/2017

efecte joveEl passat dilluns 18 de desembre va començar l'Efecte Jove, un procés participatiu amb joves d'entre 14 i 16 anys que participen activament per fer un pas endavant i canviar totes aquelles opressions que els genera por, tristesa, angoixa i patiment.

A la primera sessió de l'Efecte Jove, dinamitzada per l'entitat l'Esberla, hi van participar de forma voluntària una cinquantena de joves entre 14 a 16 anys de l'IE Sant Jordi i I'INS Jaume Almera. Durant les sessions, que es realitzen dos cops al mes, es treballa des de la sensibilització i exploració de les opressions internes personals i grupals i com es podrien canviar a través del teatre de l'oprimit, somnis actius, debatent, dibuixant, etc. Tot plegat, des de la passió, la justícia social, les emocions i, també, l'humor.