L'Era de can Rafart va ser l'escenari, un any més, de la Festa de Nadal del Casal de can Rafart. Amb la col·laboració de l'Aula de Dansa van representar el tradicional Pessebre vivent en una vetllada que també van acompanyar amb una xocolatada popular.

">

El Casal de can Rafart i l'Aula de Dansa celebren el Nadal amb el Pessebre vivent

Última revisió 12-02-2021 15:27
19/12/2017

pessebreL'Era de can Rafart va ser l'escenari, un any més, de la Festa de Nadal del Casal de can Rafart. Amb la col·laboració de l'Aula de Dansa van representar el tradicional Pessebre vivent en una vetllada que també van acompanyar amb una xocolatada popular.

El dissabte 16 de desembre l'Aula de Dansa i el Casal de can Rafart van celebrar el Nadal representant, com ja és tradició, el Pessebre vivent. Les alumnes de l'Aula de Dansa van ballar al ritme de nadales d'arreu del món per donar vida a les figures del pessebre. L'acte va començar amb una salutació de la presidenta del Casal de can Rafart, Ana Marín i es va tancar amb un parlament de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs que va aprofitar per felicitar les festes als assistents.

pessebre

Pessebre

pessebre

pessebre

pessebre

pessebre

pessebreEl públic que va omplir de gom a gom l'era de can Rafart també va poder veure el pessebre del Casal que es va inaugurar la mateixa tarda i compartir una xocolatada popular.