Per tal de garantir l’accés a aliments frescos i de primera necessitat de menors que han rebut beques menjador durant el curs escolar, l’Ajuntament atorgarà a aquestes famílies una targeta amb 50€ mensuals per la compra de productes bàsics als establiments BonArea durant els mesos d’estiu.

">

L'Ajuntament substitueix les beques menjador per vals d'alimentació durant l'estiu

Última revisió 12-02-2021 15:27
21/07/2015

targetaPer tal de garantir l’accés a aliments frescos i de primera necessitat de menors que han rebut beques menjador durant el curs escolar, l’Ajuntament atorgarà a aquestes famílies una targeta amb 50€ mensuals per la compra de productes bàsics als establiments BonArea durant els mesos d’estiu.

Dins el Programa d'Aliments, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, a través dels Serveis Socials, ha iniciat un projecte de reforç  alimentari per a les famílies en situació més vulnerable del municipi.  Aquestes famílies amb menors a càrrec han rebut beca escolar d'aliments durant el curs 14/15, però durant el període d'estiu es fa necessari un complement per continuar garantint l'accés a aliments frescos i de primera necessitat i seguir cobrint les necessitats d'aquests menors.

A banda dels aliments secs del Banc dels Aliments que gestionen l'Ajuntament i Càritas de Vilassar de Dalt  i dels productes frescos del Projecte Fresc per a tothom, les famílies rebran una targeta amb 50€ mensuals pels mesos de juliol, agost i setembre per comprar aliments bàsics en als establiments BonArea.

Aquest projecte té com a objectiu assegurar l'accés a una alimentació equilibrada a 22 famílies i un total de 44 menors. Tres d'aquestes famílies rebran les targetes a través de la Creu Roja que gràcies a la col•laboració amb l'Ajuntament es farà càrrec la despesa. L'Ajuntament destinarà un total de 2.850€ a aquest projecte.