Fruit d’un acord signat l’any passat i per segon any consecutiu, l’empresa de gestió d’aigua aporta 5.000 € que ajudaran a més de 50 famílies a pagar la factura de l’aigua.

">

Sorea aporta 5.000€ per fer front a les factures de l'aigua de famílies en risc d'exclusió

Última revisió 12-02-2021 15:27
15/07/2015

SoreaFruit d’un acord signat l’any passat i per segon any consecutiu, l’empresa de gestió d’aigua aporta 5.000 € que ajudaran a més de 50 famílies a pagar la factura de l’aigua.

Per segon any consecutiu Sorea ha aportat 5.000 per tal de poder fer front al pagament de la factura de l'aigua de famílies i/o persones del municipi en risc d'exclusió. Aquesta ajuda arriba fruit de l'acord signat l'any passat entre l'Ajuntament de Vilassar de Dalt i l'empresa de gestió de l'aigua Sorea per tal de fer front a les situacions de dificultats en els pagaments dels serveis bàsics en aquest cas del subministraments bàsics d'aigua. Aquesta ajuda permetrà que més de 50 famílies puguin fer front al seus pagaments de la factura de l'aigua.

Aquest projecte està inclòs en el programa general d'ajuts a l'abonament dels subministraments bàsics, que té per objectiu que cap persona en situació de vulnerabilitat perdi l'accés als subministraments bàsics d`aigua, llum i gas. Durant el 2014  i el que portem de 2015 el programa ha suposat una despesa per part de l'ajuntament de 19.443€ i ha permès aturar els talls de subministraments a prop d'un centenar de famílies o persones del municipi.