Els alumnes de les tres escoles de primària del municipi han omplert els carrers de colors, jocs i activitats durant el matí d'aquest divendres coincidint amb el Dia Mundial Sense Cotxes. Aquest dia forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2017.

">

Jocs escolars al carrer en el Dia Sense Cotxes

Última revisió 12-02-2021 15:27
22/09/2017

Dia sense cotxesEls alumnes de les tres escoles de primària del municipi han omplert els carrers de colors, jocs i activitats durant el matí d'aquest divendres coincidint amb el Dia Mundial Sense Cotxes. Aquest dia forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible 2017.

Centenars de nens i nenes han gaudit d'un dia sense cotxes pels carrers dels seus centres escolars que els ha permès fer tota mena d'activitats en un espai que, diàriament, representa un perill per a tots ells i que avui s'ha convertit en el seu pati d'escola.

Dia sense cotxes

Dia sense cotxes

Dia sense cotxesDia sense cotxesDia sense cotxes

Dia sense cotxes

Aquesta jornada també ha servit per recordar l'ús i el funcionament del camí escolar. Un dels dos artistes encarregats del disseny de les il•lustracions del Camí Escolar, la Mireia Pujol, ha remarcat la senyalització horitzontal davant l'espectació dels més petits.