Del 16 al 24 de setembre Vilassar se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema ‘Mobilitza't per un aire més net!', la Setmana del 2017, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

">

Vilassar se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Última revisió 12-02-2021 15:27
14/09/2017

banner setmana mobilitatDel 16 al 24 de setembre Vilassar se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema ‘Mobilitza't per un aire més net!', la Setmana del 2017, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

Setmana de la mobilitatEn aquest sentit, l'ajuntament promou les rutes patrimonials a peu -gratuïtes amb inscripció prèvia-, el Dia escolar sense cotxes -divendres 22 de setembre-, i el concurs fotogràfic CLICMOB (Bases).

Amb aquestes activitats, Vilassar se suma a fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com sensibilitzar i fer relexionar la ciutadania sobre com afecta a la nostra salut l'ús excessiu del transport motoritzat.Per una banda, la contaminació atmosfèrica i la congestió que generen tenen un impacte negatiu sobre els sistemes respiratori i cardiovascular. Per una altra, propicien el sedentarisme i la inactivitat física. 

Més informació al web del Departament de Territori de la Generalitat.