El concurs fotogràfic, titulat ‘El meu país’ és una iniciativa de la Taula Vilassar pel 27S i l’ANC per tal de commemorar el proper 11 de setembre. Aquest certàmen es complementarà amb un altre concurs de dibuix i redacció per a nois i noies fins a 16 anys.

">

La Taula Vilassar pel 27S i l'ANC de Vilassar de Dalt convoquen un concurs de fotografia per celebrar l'11 de setembre

Última revisió 12-02-2021 15:27
08/07/2015

concurs fotoEl concurs fotogràfic, titulat ‘El meu país’ és una iniciativa de la Taula Vilassar pel 27S i l’ANC per tal de commemorar el proper 11 de setembre. Aquest certàmen es complementarà amb un altre concurs de dibuix i redacció per a nois i noies fins a 16 anys.

Sota el títol d'El meu país, poden participar al concurs totes aquelles persones que hi estiguin interessades amb fins a 3 fotografies. Serà un jurat popular format per tots els visitants a l'exposició que es farà del 6 al 20 de setembre qui escollirà les tres fotografies guanyadores. Els treballs es poden entregar a l'OAC fins el 3 de setembre.

De la mateixa iniciativa ha sorgit el concurs Em dibuixes Catalunya? adreçat a joves fins a 16 anys. Els treballs també es poden fer arribar a l'OAC fins el 3 de setembre i tots els qui ho desitgin poden acompanyar el dibuix amb una redacció. Tots els treballs formaran part, també, de l'exposició. Hi haurà un record de participació per a tothom i premis per als millors treballs.

BASES CONCURS FOTOGRAFIA
-    Poden participar tots els vilassarencs i visitants, o sigui tothom qui hi vulgui participar.
-    S'acceptaran fotografies de mides entre 15x20 i 30x40 cm muntades sobre una cartolina de 40x50 cm com a màxim.
-    Podran ser de qualsevol tècnica fotogràfica: Color, monocrom, blanc i negre o mixtes, en un nombre màxim de tres per autor.
-    Al dors de la cartolina hi posaran les dades de l'autor i el títol de la fotografia si s'escau. Si ho desitja l'autor, a part, una descripció del lloc o altres detalls de les imatges.
-    Els treballs seran entregats a la recepció de l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà), fins el dia 3 de setembre en horari d'oficina.
-    Seran exposades del 6 al 20 de setembre a la sala que s'anunciarà oportunament.
-    Els autors podran recollir les obres el dia 20 en l'acte de lliurament de premis o posteriorment a l'OAC.
-    Durant l'exposició el públic serà qui posi una puntuació a les obres que cregui de més qualitat i originalitat.
-    Tots els participants rebran un record de participació. Els tres autors més ben valorats, tindran un obsequi i una menció especial.
-    Les tres obres premiades quedaran en propietat de l'organització que es reserva el dret de reproduir-les mencionant en nom de l'autor.