La segona edició del concurs d'arrossos va reunir una quinzena de participants que van voler demostrar les seves dots culinà ries públicament. Tot i que el jurat va tenir feina per decidir el millor plat, finalment el premi va ser per un arròs de botifarra negra i sardina.
">La segona edició del concurs d'arrossos va reunir una quinzena de participants que van voler demostrar les seves dots culinàries públicament. Tot i que el jurat va tenir feina per decidir el millor plat, finalment el premi va ser per un arròs de botifarra negra i sardina.
A les 12 del migdia els cuiners van començar a elaborar els seus arrossos. S'hi podien veure les paelles tradicionals marineres, de muntanya o de verdures, arrossos a la cassola amb diferents estils, arrossos de bolets, altres d'ànec, de colomí, de sardina o de foie. Els participants no van escatimar en els productes, al contrari, van incloure-hi tot el necessari perquè el jurat quedés impressionat per la vista i pel paladar.
A les 2 de la tarda tots els arrossos havien d'estar llestos i el jurat a punt per tastar-los un per un i valorar-ne el gust. Finalment, el veredicte va determinar que el premi al millor arròs del concurs havia de ser per un arròs de sardina i botifarra negra. El premi a la millor qualitat-preu va ser per una arròs de pollastre i verdures i el premi al més original va ser per una arròs de colomí. Després de cuinar tocava menjar i així va ser. La plaça de la Vila es va convertir en un dinar improvisat al voltant de cada arròs participant al concurs. Aquest acte va ser una de les novetats de la passada Festa Major i ja s'ha convertit en un dels més esperats.