Dissabte al matí, petits i grans van poder gaudir d'una nova edició del "Rebombaigua", un acte que combina una cercavila passada per aigua i una festa a plaça amb inflables i remullada i que, aquest any, ha comptat també amb la festa de l'escuma.  

">

Rebombori+aigua=Rebombaigua!

Última revisió 12-02-2021 15:27
28/08/2017

RebombaiguaDissabte al matí, petits i grans van poder gaudir d'una nova edició del "Rebombaigua", un acte que combina una cercavila passada per aigua i una festa a plaça amb inflables i remullada i que, aquest any, ha comptat també amb la festa de l'escuma.  

Tocades les 11 del matí la plaça del Teatre va acollir la prèvia del que es convertiria amb una remullada popular. Primer un bon esmorzar a base de fruites i xocolata desfeta i, tot seguit, amb les pistoles d'aigua plenes, les cassoles i xiulets per despertar el poble i les mànegues de l'ADF a punt, va començar la cercavila passada per aigua.

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua

Rebombaigua

Aquesta ha estat la tercera edició del "Rebombaigua", una festa que ja s'ha convertit en una de les més esperades per petits i grans i que té l'èxit assegurat. Un cop a plaça, els membres de l'ADF  i de la brigada municipal van ser els encarregats de posar l'aigua a la festa. Els participants també van poder gaudir dels inflables aquàtics i de la festa de l'escuma.

Rebombaigua

Rebombaigua

RebombaiguaRebombaigua