Un sopar a la fresca i una cercavila nocturna i esbojarrada van omplir el parc de can Rafart i els carrers de la Vila la nit de divendres en el marc de la Nit de Gegants organitzada per la Colla de Geganters.

">

Espectacle gegant ple sorpreses, llums i colors

Última revisió 12-02-2021 15:27
24/08/2017

Nit de gegantsUn sopar a la fresca i una cercavila nocturna i esbojarrada van omplir el parc de can Rafart i els carrers de la Vila la nit de divendres en el marc de la Nit de Gegants organitzada per la Colla de Geganters.

Centenars de persones van participar a la Nit de gegants que es va celebrar divendres a la nit i que va començar al parc de can Rafart amb un sopar a la fresca a càrrec de la Colla de Geganters.

Nit de gegantsnit de gegants

Nit de gegants

Nit de gegants

Un cop acabat el sopar, el grup de xaranga BandSonats encapçalava la recerca dels gegants, la Genisa i en Pere Màrtir, per començar la gran cercavila plena de sorpreses, de fum, de llums i de colors pels carrer del centre de la Vila. Pluges de confetti, llums de colors, flashos, bombolles, globus i pilotes gegants és tot el que es van anar trobant els participants de la cercavila esbojarrada que, a ritme de xaranga, va arribar fins a la plaça de la Vila.
Nit de gegants

Nit de gegants