Des d'aquest dijous ja funcionen les noves màquines per pagar els estacionaments de zona blava. A més a més, les zones taronja d'aparcament finalitzen el període de prova.

">

Entren en funcionament les noves màquines de la zona blava

Última revisió 12-02-2021 15:27
15/06/2017

zones estacionamentDes d'aquest dijous ja funcionen les noves màquines per pagar els estacionaments de zona blava. A més a més, les zones taronja d'aparcament finalitzen el període de prova.

Aquest dijous 15 de juny entren en funcionament les noves màquines de zona blava a Vilassar. Tot i que aquestes noves màquines permetran ben aviat el pagament amb targeta i a través del telèfon mòbil, ara per ara només està activat el pagament en efectiu.

Després d'un mes en què s'ha portat a terme una campanya informativa entre els conductors que hi ha estacionats, aquest mateix dijous finalitza el període de prova de les zones taronja d'aparcament rotatori.

Amb l'objectiu d'augmentar els usos dels aparcaments situats a les zones amb més densitat de població i donar resposta a les necessitats d'aparcament de proximitat a les zones amb més densitat comercial, els darrers anys s'han creat al municipi un seguit de places d'estacionament rotatori. Són un total de 46 places de zona blava, de pagament, regulades amb tiquet de control horari i amb un màxim de 120 minuts; i 43 places de zona taronja, gratuïtes, amb ús obligatori de rellotge i amb un límit de 45 minuts d'estacionament.

Reserva

Ús

Condicions

Pagament

Zona blava

Restringit segons horari

Temps i Tiquet

Si

Obert fora de l'horari

Cap

No

Zona taronja

Restringit segons horari

Temps i Rellotge

No

Obert fora de l'horari

Cap

No