Aquest diumenge 28 de maig s'ha celebrat la setena edició de la caminada familiar contra el càncer organitzada per l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer com a preludi de de les jornades del proper cap de setmana.

">

Centenars de persones tornen a caminar contra el càncer

Última revisió 12-02-2021 15:27
29/05/2017

Caminada contra el càncer 2017Aquest diumenge 28 de maig s'ha celebrat la setena edició de la caminada familiar contra el càncer organitzada per l'Associació Vilassar de Dalt contra el càncer com a preludi de de les jornades del proper cap de setmana.

Amb la samarreta commemorativa, aquest any de color rosa, els participants a la caminada per recórrer uns 5 kms pels carrers del poble començant i acabant a la plaça de la Vila. Al llarg del recorregut, els caminants van poder fer una petita pausa a l'avituallament de fruita i begudes i, a l'arribada, els esperava un bon esmorzar per refer-se de la caminada i la calor que els va acompanyar.

Caminada contra el càncer 2017

caminada cancer

La caminada ha obert els actes de les Jornades contra el càncer que se celebraran a Vilassar de Dalt el proper cap de setmana del 3 i 4 de juny. Podeu consultar el programa aquí.