Comença un cap de setmana intens amb infinitat d'exposicions, tallers, demostracions, xerrades i activitats diverses en una nova edició del Festival Revela-T. Consulta el programa!

">

Arriba el cap de setmana mes potent del Revela-T 2017

Última revisió 12-02-2021 15:27
26/05/2017

Revelat portada webComença un cap de setmana intens amb infinitat d'exposicions, tallers, demostracions, xerrades i activitats diverses en una nova edició del Festival Revela-T. Consulta el programa!

Aquest divendres 26 a les 20h, s'inaugura el Festival Revela-T 2017 a la fàbrica de Cal Garbat, tot i que les exposicions estaran obertes des de les 18h.

Dissabte 27, el festival acull ponències com les de Steve Anchell, Eduardo Momeñe, Estela de Castro i moltes més, des de les 10 del matí. Al migdia, com ja és habitual hi haurà la paella del Revela-T (aquest cop amb una versió vegana). I a la nit barbacoa dins la festa Rebela-T a la carpa del Parc de Can Rafart.

Diumenge 28, hi haurà demostracions des de les 10h i fins al migdia al Parc de Can Rafart.

Recordeu també que, a part de tot això, hi ha la Fira Comercial, el Market, activitats com la Llanterna Màgica per als més petits, projeccions, visites guiades per les exposicions...

Per visitar les exposicions podeu adquirir la vostra entrada en aquest enllaç amb un petit descompte, i per estar al dia de tot, us podeu descarregar la APP del festival.